27.10.16

ZARA HOME LÖYTÖ & IITTALAN KASTEHELMI

Zara Home - 3.99€ / kpl

Espanjan matkalta haluaisin ihan erikseen esitellä kuvissa säihkyvät kipposet ja kertoa niiden myötä myös taustaa Iittalan Kastehelmi -sarjaan. 

Olen ihastunut Iittalan Kastehelmi -sarjaan, jonka on siis suunnitellut Oiva Toikka. Mulla on jo pitkään ollut haaveena, että joskus kun muutan omilleni, saisin kyseistä astiastoa itselleni. Erityisesti kulhot, kakkuvadit, lasit, kynttilälyhdyt, tarjotin, sekä purkit kiinnostavat tästä sarjasta. Omaan kotiin haaveilen näitä siksi, että astioiden tyyli on ihana ja Iittala tuttu merkki. Ja koska kotonamme on paljon Iittalaa, eivät varmaan kaikki mun toivomat astiat mahtuisi tällä hetkellä edes kotiimme.. :D

No Espanjastahan tein löydön: ihanat muovimukit, joissa pisarainen koristelu - se sama piirre, mitä rakastan Kastehelmessä! Nämä kupit lähtivät alle neljällä eurolla mukaani Malagan ja Granadan Zara Home kaupoista. Ja miksi molempien kaupunkien pisteistä? Ostin ensin yhden Malagasta, mutta Granadassa tuli ajatus ostaa myös toinen kaveriksi.


Mihin mä sitten tulen käyttämään näitä kuppeja? Tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet ainakin läppäri -postauksessa pöydälläni olevat valkoiset purkit (edellinen kuva). Ne ovat olleet käytössä mun arkimeikeille ja siveltimille. Kolmeen purkkiin on erikseen lajiteltu siveltimet, meikkivoiteet/peitevoiteet/contour -tuotteet/huulimeikit, sekä silmämeikit/kulmatuotteet. Kolme purkkia on ollut epäkäytännöllinen ratkaisu ja vihdoin olen saanut ongelman ratkaistua.

Nyt siis nämä uudet kupit ottavat tehtäväkseen lajitella mun siveltimet käyttötarkoituksen mukaan. Valkoisiin purkkeihin saan siis eroteltua ainakin pahimman katastrofin: meikkivoiteet/peitevoiteet/contour tuotteet ja huulimeikit, kun siveltimet antavat yhden ison purkin lisää tilaa.

Ihana pisaramainen koristelu!

Onko teille Iittalan Kastehelmi tuttu ja mitä tykkäätte pisaramaisesta koristelusta näissä Zaran kupeissa? Entä miten te olette ratkaisseet esimerkiksi meikkien säilyttämisen? :)

Espanjassa tuli shoppailtua, kuten matkapäiväkirja -postauksessa kerroinkin. Kunnon ostosten esittely on työn alla - siis tulossa lähiaikoina, joten kannattaa pysyä kuulolla ja lueskella sillä välin muita postauksia! 


5 kommenttia:

 1. Mulla onkin sulle aikas kiva juttu kerrottavana! :) Sun blogi nimittäin pääsi mun blogin "linkitä blogisi"- postauksen suosikkeihin, eikä syyttä! Tykkään tästä ihan hirmuisesti ja jos nyt olisi pakko joku parannusehdotus sanottava, sanoisin ainoastaan että itse tykkäisin katsella näitä sun upeita kuvia edes hieman isompana, mutta sehän nyt on pelkästään makuasia! :) ♥

  http://hennankengissa.blogspot.fi/2016/10/uutta-sunkin-lukulistalle-part-1.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vau!! Kiitos paljon niin tässä kuin sun blogissakin sanotuista ihanista ja kannustavista sanoista ♥

   Poista
 2. Sulla on tosi kiva blogi, kirjoitat kivasti ja olet hyvä ottamaan kuvia! Postauksia kuitenkin tulee aika harvakseen, mikä on harmi lukijalle:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista & kehuista :) Parannusehdotukset ja palaute on aina tervetullutta! Postaustahdista myönnän ton faktan ja se tahti sopeutuu mun muuhun elämään. En halua hutiloida postauksia vaan siinä postaamisen pakossa, vaan kirjoittaa kun musta siltä tuntuu ja on matskua.. Toisaalta haluan jatkossa huomioida lukioitani paremmin ja enemmän, joten pyrin pitämään postaustahtia ripeämpänä, kun oikeasti on teitä niin ihania lukijoita, jotka kaipailee useammin luettavaa multa!

   Poista
 3. Zara Home on niin ihana kauppa! Pääsin käymään siellä viime viikolla ollessani Göteborgissa eikä munkaan tarvinut poistua tyhjin käsin :)

  VastaaPoista